Verwachtend uitzien

Cd Verwachtend uitzien cd van het jaar 2015

Onlangs is de cd Verwachtend uitzien van het Urker Visserskoor Crescendo uitgekozen door de klanten en bezoekers van Bestelmuziek.nu tot cd van het jaar 2015 in de categorie koorzang. De bezoekers en klanten van Bestelmuziek.nu konden een keuze maken uit acht koor-cd’s.
De meerderheid bracht hun stem uit op de cd Verwachtend uitzien, een prachtige live-opname vanuit de Bovenkerk te Kampen.

We feliciteren Crescendo van harte met deze mooie prijs, een prachtige waardering van de klanten en bezoekers van bestelmuziek.nu.

Een hartelijke groet,

 Arend-Jan Wielink

Excellent Recordings

 

Crescendo live vanuit de Bovenkerk

De beleving van het Chr. Urker Visserskoor Crescendo en massale zamenzang komen bijzonder tot uiting op een live-cd. Waar kan die beter opgenomen worden dan in de imposante Bovenkerk van Kampen?

Op 17 januari zong Crescendo op uitnodiging van de organisatie NaarHetConcert in een volle Bovenkerk. Voor de organisatie was het een jubileumavond: het tiende nieuwjaarsconcert. Van die tien keer mocht Crescendo vijf keer meewerken.

De cd is opgenomen door Excellent Recordings uit Nunspeet. Crescendo en de samenzang worden afwisselend begeleid door de bekende organisten Harm Hoeve en Pieter Heykoop. 

Met medewerking van:
Harm Hoeve - Orgel
Pieter Heykoop - Orgel
Piet Baarssen - Bariton

Klik op de prijs om deze CD in uw wagentje te plaatsen:
€ 7.50

Chr. Urkervisserskoor

  • Chr. Urkervisserskoor
  • p/a de Bolder 12
  • 8322 DB Urk
  • ln.rooksressivrekruofni